Fremtryl dine egne flødeboller – og meget, meget mere!
Du kan næsten mærke sneen ramme din næsetip og høre bjældeklang, når du nærmer dig smukke Frederiksberg Chokolade ad brostens-toppede Frederiksberg Allé. Den brune facade, de svungne guldbogstaver, kigget til chokoladeværkstedet og selvfølgelig den umiskendelige duft af chokolade får dig til at føle, du er trådt direkte ind i et julekort fra 1920’ernes København. Og nu er du inviteret til at se og lære, hvordan nisserne laver julens godter i en helt eksklusiv vintersmagning med lakrids, chokolade og flødebollekursus – og du tager selvfølgelig dine flødeboller med hjem. Imens du ser chokoladen stivne, kan du få rabat på 10 % på ALT i butikken!
Bagsværd Lakrids vandt i 2020 guld til den prestigefyldte “The Liquorice Taste Award”, og Frederiksberg Chokolade er en af Danmarks fornemste chokoladeforretninger.
Dit kursus (ca. 2 timer) består af:
- En smagning af Frederiksberg Chokolade og Bagsværd Lakrids’ lækkerier
- Kaffe, te, gløgg eller varm chokolade i caféen
- Flødebollekursus med foredrag om chokolade – du kan selvfølgelig tage alle dine skønne flødeboller med hjem
- Historien om Frederiksberg chokolade
- 10 Flødeboller som du selv laver (4 store og 6 små)
- Æske og pose til dine flødeboller
- 10 % rabat i butikken på selve kursusdagen
En hyggelig vinterdag
Få en hyggelig dag med en eller flere, du holder af, med et kursus i at lave flødeboller samt smagning af lækkerier fra både Frederiksberg Chokolade og Bagsværd Lakrids. Kurset afholdes i den eksklusive og lækre Frederiksberg Chokolade-butik. Her kommer du hele vejen rundt om, hvordan verdensklassechokoladen laves – og du kommer ind i det inderste af værkstedet. Derefter får du lov til at give dig i kast med at lave dine helt egne flødeboller – og du kan selvfølgelig tage dem alle med hjem.
Glæd dig til den perfekte hyggelige vinteraktivitet – med de lækreste råvarer og noget af det bedste håndværk, Danmark har. Der er også tider i januar, så du kan sagtens give kurset i julegave også.
Om Bagsværd Lakrids:
- Bagsværd Lakrids vandt guld ved Danish Liquorice Taste Award i 2020, bronze i 2019 og sølv i 2018
- Bagsværd Lakrids er startet i januar 2015 af ingeniørerne Søren Beier og Morten Kornbech.
- Bagsværd Lakrids er håndlavet lakridskaramel produceret af ca. 5% rålakrids
Om Frederiksberg Chokolade:
- Ejeren Tina Jacobsen Wilstrup har modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.
- I værkstedet bag den lille, hyggelige butik på Frederiksberg Allé har man produceret chokolade siden 1923
- Mange af stedets opskrifter går helt tilbage til 1923, og chokoladen fremstilles, som man gjorde det for snart hundrede år siden
Der er mulighed for at lave sine flødeboller med og uden kokos, som moccaboller eller den lidt mere luksuriøse flødebolle med frisk frugt eller bær.
Der vil være 2 præmier og æsker til at fragte jeres egne flødeboller med hjem.
Udover kurset får man også et foredrag, 10 % i butikken og en valgfri te eller kaffe
Varighed: Ca. 2 timer
Pris: kr. 599 kr. pr. deltager
Der kan være max. 16 personer tilmeldt pr. kursus. og minimum 12, før kurset afholdes.
Du vælger selv tid og dato. Vælg mellem:
10. december kl. 11-13
10. december kl. 14-16
11. december kl. 11-13
11. december kl. 14-16
28. december kl. 11-13
28. december kl. 14-16
29. december kl. 11-13
29. december kl. 14-16
12. januar kl. 16-18
14. januar kl. 11-13
14. januar kl. 14-16
15. januar kl. 11-13
15. januar kl. 14-16
26. januar kl. 16-18
28. januar kl. 11-13
28. januar kl. 14-16
29. januar kl. 11-13
29. januar kl. 14-16
Tilmelding eller spørgsmål kan ske til butik@frederiksbergchokolade.dk eller på tlf. 33 22 36 35