Historie
Frederiksberg Chokolade er et chokoladeunivers, hvor kvalitet og menneskeligt nærvær er i fokus. Det gamle håndværk er nemlig ført tilbage til den gang, hvor kvalitet kom før masseproduktion.
Da Tina Wilstrup i 1996 fik muligheden for at videreføre en anerkendt chokoladeforretning på Frederiksberg fra 1923, var det som en drøm der gik i opfyldelse. Tinas hjerte og hendes smagsløg har nemlig altid brændt for chokolade. Frederiksberg Chokolade har idag et fast sortiment af lækre fyldte chokolader af alle slags, heriblandt lækker marcipan, blød nougat, sprød hasselnøddekrokant, kandiserede violer, økologiske appelsiner og orangegrene, som har trukket i dejlig Grand Marnier. Alle chokoladerne er uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller essenser.
Bæredygtighed er et kernepunkt hos Frederiksberg Chokolade, og for at sikre at chokoladen kommer fra et sted, hvor både de miljømæssige, men også de menneskelige forhold er i orden, har Tina købt en gammel kakaoplantage og et stort stykke jord i Colombia. Her bliver der plantet masser af træer og bananpalmer for at bevare jorden og give den nyt liv. Kakaoplanterne dyrkes uden sprøjtegifte og høstes per håndkraft. Som virksomhed kan man købe sig ind på 1-5% af plantagen og dermed være med til at gøre en forskel. Som enkeltperson kan man støtte projektet ved at købe et træ med eget navn eller nummer, eller købe et træ med til den æske chokolade, man giver som gave. Skulle man have lyst til at tage aktiv del i den bæredygtige kakaoplantage og selv komme ned og plante sit træ, er man også meget velkommen til dette.