Se vores udvalg af chokolade fristelser
Håndlavet chokolade siden 1923
Frederiksberg Chokolade historie går 100 år tilbage, og mange af de gamle opskrifter og teknikker er stadig i brug i dag. Siden 1996 har ejer og chef-chocolatier Tina Jacobsen dog løftet kvaliteten, sortimentet og håndværket til nye højder, hvilket er blevet præmieret med et utal af priser, heriblandt branchens fornemmeste Saint Honoré ordnen. Læs mere om vores fascinerende chokoladeeventyr under vores historie.
Den perfekte gave til en du holder af
Chokolade til enhver højtid
Den perfekte gave til en du holder af
Chokolade til enhver højtid
Hjemmelavede flødeboller
Frederiksbergs bedste is
Vores is er flere gange blevet præmieret, og er en lokal favorit, som kan nydes hele året.
Egen plantage i Colombia
Siden 2019 har vi været den stolte ejer af vores egen plantage i Colombia nær Pirea. Plantagen bliver vores helt egen krydderihave, hvor vi kan lave rene chokolader af de gamle sorter, eller blande op med de nye træsorter. På vores plantage gør vi ikke brug af nogle former for sprøjtemidler og producerer dermed kakaotræer i sin rene form, og der gøres ikke brug af nogle former for børnearbejde.
Et chokoladeeventyr
En hilsen fra Tina
Jeg har kredset om hvert enkelt stykke chokolade med kærlighed og omhyggelighed, brugt de bedst mulige råvarer og det lækreste og fineste spiritus. Alt samme for at opnå den bedste symbiose af smag, det lækre knæk på chokoladen og den bedst mulige oplevelse for netop dig.
Gå på opdagelse i mit chokoladeunivers og find den helt rigtige æske til netop dig eller dem du har kær – den kan kun give glæde og en god oplevelse.